Uw ticket naar een zorgeloze vakantie

Het is bijna tijd om uw koffers te pakken en te gaan genieten van die langverwachte vakantie! Maar voordat u de deur achter u dichttrekt, is er nog één ding om te regelen: uw reisverzekering. Waarom? Omdat het uw ticket is naar een zorgeloze vakantie!

Jonge man springt vanaf de steiger in het meer.
Nieuws
Datum: 03-07-2024

Een kortlopende reisverzekering is ideaal als u af en toe op vakantie gaat. Die biedt namelijk dekking voor een specifieke reis, zodat u met een gerust hart kunt vertrekken. Voor degenen die regelmatig de wijde wereld intrekken, is een doorlopende reisverzekering vaak de beste keuze. Met deze doorlopende polis bent u het hele jaar door verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat.

Aanvullende dekkingen: wat heeft u nodig?

Naast de basisdekkingen zijn er ook aanvullende dekkingen beschikbaar die extra gemoedsrust bieden. Neemt u veel koffers mee of is uw bagage best kostbaar? Denk er dan over om de dekking ervan te verhogen. Gaat u naar verre oorden waar eventuele medische kosten hoog kunnen oplopen? Overweeg dan een aanvullende dekking hiervoor.

Bent u van plan te gaan zomerskiën of heeft u andere avontuurlijke plannen? Ook dan is het slim om de dekkingen goed te controleren. Uiteraard helpen we u hier graag bij. Samen bekijken we dan uw reisplannen om te bepalen of er belangrijke aanvullingen voor u zijn.

Het nut van een annuleringsverzekering

Stel u voor: u hebt uw droomvakantie geboekt, maar dan gebeurt er iets waardoor u de reis moet annuleren. In dat geval is een annuleringsverzekering van grote waarde. Deze verzekering keert uit als u de vakantie moet annuleren door bijvoorbeeld ziekte, overlijden of ontslag. Daarmee biedt een annuleringsverzekering in elk geval financiële bescherming voor het geval de plannen veranderen.

Aarzel niet om contact op te nemen!

Bent u er niet helemaal zeker van welke reisverzekering het beste bij u past? Of heeft u al een reisverzekering en wilt u die weer eens tegen het licht houden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verzekering voor uw droomreis!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag